TERMENI SI CONDITII

 FAT CAT COFFEE – este denumirea comerciala a S.C. MASHA COFFEE S.R.L., persoana juridical de nationalitate romana, avand sediul social in Mun.Iasi, Soseaua Nationala Nr.15, Camera 8/1, Parter, Jud.Iasi, avand numar de ordine in Registrul Comertului J22/1614/31.05.2017, cod unic de inregistrare fiscala 37687354.

Vanzator – Fat Cat Coffee

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Fat Cat Coffee.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze in momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Site – magazinul online gazduit la adresa web FatCat.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare prin intermediul Site-ului, intre vanzator si comparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia sa de a-si achizitiona produse de pe site.

Campanie – actiunea de a comercializa un numar limitat de produse, avand un stoc limitat, pentru o perioada de timp stabilita de catre vanzator.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

– date referitoare la vanzator.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul produselor, in care spune daca produsele respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti utilizatori/clienti/cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa utilizatorului/clientului/cumparatorului care a adresat o intrebare in site, in pagina unui anumit bun.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic etc.)  ce contine informatii generale si tematice, cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, cu privire la oferte sau promotii.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Fat Cat Coffee, cumparatorului indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor  asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 POLITICA DE VANZARE ONLINE

Orice utilizator/comparator poate efectua o comanda.

Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin  direct cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Fat Cat Coffee isi rezerva dreptul de a public ape site informatii despre produse si/sau promotii, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

3.7. In cazul platilor cu cardul, prin transfer bancar, vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor  disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, imagini statice, simboluri comerciale, text si/sau continut multimedia pe site, sunt proprietatea exclusive Fat Cat Coffee, avand rezervate toate drepturile in acest sens, in mod direct sau indirect.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul, nu are permisiunea de a copia, distribui, publica, transfera catre terte persoane, modifica si/sau altera, utiliza, expune, lega la, include orice continut in orice alt context decat cel original intentionat de Fat Cat Coffee, de a include orice continut in afara site-ului, precum si vanzarea, distributia unor material realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Fat Cat Coffee.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul confirma ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate in momentul in care plaseaza comanda.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul confirma ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

In cazul in care un produs comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

 

CONFIDENTIALITATE

Fat Cat Coffee va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

O data cu transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, vanzatorului i se ofera acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, distribui si transmite aceste informatii. De asemenea, sunteti de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, informatii si concepte, pe care ni le-ati trimis cu ajutorul site-ului.

FACTURARE – PLATA 

Preturile produselor afisate pe site-ul FatCat.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

In fiecare comanda sunt specificate pretul, modalitatea de plata si termenul de plata. Vanzatorul va emite o facture pentru produsele livrate catre cumparator, acesta din urma avand obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite cumparatorului facture ce contine produsele vandute de catre Fat Cat Coffee.

Cumparatorul are obligatia de a-si actualize ori de cate ori este nevoie datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi din cont.

O data ce comanda este trimisa, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic, prin adaugarea acestora de catre Fat Cat Coffee in cont.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Fat Cat Coffee, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate utilizatorul/ cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

LIVRAREA PRODUSELOR

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei.

RASPUNDERE

Prin crearea si utilizarea contului, utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

Prin crearea contului si/sau utilizarea acestuia si/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres termenii si conditiile site-ului.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a prevedea orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale.

 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Eventualele litigii aparute intre vanzator si utilizatori / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest fapt nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Iasi.

error: Continutul este protejat!