Hario este regele sticlei
De la început, compania s-a impus ca lider pe piața producției de sticlă. Denumirea dată diviziei care produce sticla de duritate de clasa I a fost HARIO, adică Regele sticlei. Compania s-a mândrit cu producerea de sticlărie de cea mai înaltă calitate.
Ceea ce au venit inițial proiectanții a fost „un picurator conic care utilizează tije de sârmă pentru a susține un filtru de hârtie”. Din păcate, acest metoda de preparare a cafelei nu a reușit să câștige multă popularitate împotriva marelui val de cafea instant. Ideea nu a fost uitată, a fost pusă in sertar până în 2004.
Designul formei V60 este, după cum a spus Hario, o formă a naturii.
Cu alte cuvinte, y = x². Ceea ce înseamnă cu adevărat că la începutul proiectării modelului V60 exista o parabolă.
Numele lui V60 vine de la forma literei V, care se află sub unghiul de 60 de grade.
forma v60
y = x², originea formei V60
Conul rezultat a fost conceput pentru a menține un filtru de hârtie, avea o gaură mare de picurare, iar partea interioară a fabricii de bere avea nervuri spiralate, permițând eliberarea aerului în timpul preparării. Acestea sunt caracteristicile standard ale V60. Aproape nimic nu s-a schimbat față de designul original care a devenit realitate în 2004. Este produs și astăzi, cu adăugarea altor caracteristici de design, fabricate cu materiale de înaltă calitate.
gaura de picurare și nervurile spirale ale unui V60
O formă, dimensiuni multiple și culori
Ceramica originală V60 este fabricată folosind Arita yaki, o marcă japoneză de porțelan. Arita yaki este porțelanul fabricat din lut fin, care are ca rezultat o ceramică netedă, limpede, conferindu-i un finisaj elegant. Această metodă de producție a ceramicii Arita yaki are 400 de ani și a fost urmată până în prezent. V60 este încă produs în orașul Arita, cunoscut pentru ceramica sa.

Mod de preparare

  1. Puneți filtru în V60 .
  2. Clătiți filtrul turnând apă fierbinte prin el și în cupă (apoi scoateți excesul).
  3. Așezați cafeaua în con și agitați ușor.
  4. Puneți V60 și cana pe cântar.
  5. Porniți cronometrul. Se toarnă 50g de apă, acoperind toată cafeaua, făcând-o să înflorească.
  6. După 30 de secunde turnați 100g de apă. Se toarnă în cercuri concentrice.
  7. După 60 de secunde, se toarnă 50g mai multă apă.
  8. La 90 de secunde, mai adaugă 50g.
  9. Toată apa (250g din ea) ar trebui să se afle până la semnul de 90 de secunde. Acum, lăsați-l să picure până când ați terminat.
  10. Prepararea dvs. ar trebui să fie făcută în decurs de două până la trei minute.
26octombrie
2021
  • 36
  • 0
Tags: ,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

error: Continutul este protejat!