
Hario este regele sticlei
De la început, compania s-a impus ca lider pe piața producției de sticlă. Denumirea dată diviziei care produce sticla de duritate de clasa I a fost HARIO, adică Regele sticlei. Compania s-a mândrit cu producerea de sticlărie de cea mai înaltă calitate.
Ceea ce au venit inițial proiectanții a fost „un picurator conic care utilizează tije de sârmă pentru a susține un filtru de hârtie”. Din păcate, acest metoda de preparare a cafelei nu a reușit să câștige multă popularitate împotriva marelui val de cafea instant. Ideea nu a fost uitată, a fost pusă in sertar până în 2004.
Designul formei V60 este, după cum a spus Hario, o formă a naturii.
Cu alte cuvinte, y = x². Ceea ce înseamnă cu adevărat că la începutul proiectării modelului V60 exista o parabolă.
Numele lui V60 vine de la forma literei V, care se află sub unghiul de 60 de grade.
forma v60
y = x², originea formei V60
Conul rezultat a fost conceput pentru a menține un filtru de hârtie, avea o gaură mare de picurare, iar partea interioară a fabricii de bere avea nervuri spiralate, permițând eliberarea aerului în timpul preparării. Acestea sunt caracteristicile standard ale V60. Aproape nimic nu s-a schimbat față de designul original care a devenit realitate în 2004. Este produs și astăzi, cu adăugarea altor caracteristici de design, fabricate cu materiale de înaltă calitate.
gaura de picurare și nervurile spirale ale unui V60
O formă, dimensiuni multiple și culori
Ceramica originală V60 este fabricată folosind Arita yaki, o marcă japoneză de porțelan. Arita yaki este porțelanul fabricat din lut fin, care are ca rezultat o ceramică netedă, limpede, conferindu-i un finisaj elegant. Această metodă de producție a ceramicii Arita yaki are 400 de ani și a fost urmată până în prezent. V60 este încă produs în orașul Arita, cunoscut pentru ceramica sa.
Mod de preparare
- Puneți filtru în V60 .
- Clătiți filtrul turnând apă fierbinte prin el și în cupă (apoi scoateți excesul).
- Așezați cafeaua în con și agitați ușor.
- Puneți V60 și cana pe cântar.
- Porniți cronometrul. Se toarnă 50g de apă, acoperind toată cafeaua, făcând-o să înflorească.
- După 30 de secunde turnați 100g de apă. Se toarnă în cercuri concentrice.
- După 60 de secunde, se toarnă 50g mai multă apă.
- La 90 de secunde, mai adaugă 50g.
- Toată apa (250g din ea) ar trebui să se afle până la semnul de 90 de secunde. Acum, lăsați-l să picure până când ați terminat.
- Prepararea dvs. ar trebui să fie făcută în decurs de două până la trei minute.
2021
- 140
- 0